STRANDUL NEPTUN


Poate in nici un oras din tara nu este o viata de noapte atat de frumoasa ca in Arad.
Daca cineva viziteaza Aradul intr-o noapte de iarna, poate cuvantul dezamagire este prea mult, dar nu se remarca deloc neavand de altfel nimic in plus fata de alte orase. Daca cineva viziteaza Aradul intr-o noapte de vara situatia este alta, deoarece avem cu ce ne mandri.
Oricine aude cuvantul "Strand" se gandeste la un perimetru restrans cu unul sau doua bazine cu apa unde in zilele calduroase se poate merge la plaja si eventual cu putin curaj sa faca si baie. Nu si aradenii pentru care cuvantul "Strand" capata noi intelesuri. Am sa incerc sa explic prin alte tehnici.
Un perimetru de 25 de hectare de verdeata unde si-au gasit loc si peste 75 de terase, fiecare cu personalitatea si caracteristicile ei care sunt intr-o permanenta concurenta incearca sa ofere clientului (in special tineret) tot ce isi doreste pentru a se afla in topul celor mai ocupate localuri.
Intr-o seara din timpul saptamanii strandul este un loc aglomerat, unde gasesti tineri dar si oameni in toata firea care au renuntat la o noapte fierbinte la propriu in apartamentul de bloc pentru o noapte de distractie intr-un loc racoros si plin de oferte tentante.
Vineri, sambata sau duminica in schimb daca te afli pe Strand nu poti sa nu te intrebi de unde au aparut atat de multi tineri dintr-un oras de 250.000 de locuitori.
Nu exista un om care sa nu se simta bine pe Strand deoarece acesta ofera o gama atat de variata de distractii incat orice gen este pe deplin satisfacut.
Pentru toate celelalte gusturi se gasesc inca 5 discoteci in aer liber unde nu s-a auzit de bilet de intrare fapt care garanteaza umplerea lor pana la refuz si unde se poate gasi orice gen muzical.
Iubitorii de jocuri video, mecanice, biliard, darts, au aici un mic paradis al lor, iar in incinta strandului se mai gaseste si o pista de carturi si teren de tenis cat si o pista de role cu plan inclinat.
Tot acest complex care nu poate fi comparat cu nici un sat de vacanta de la mare sau din alta parte dispune si de un punct sanitar cat si de paza si forte de interventie pentru a nu exista nici un fel de riscuri indiferent de ora din zi sau din noapte, pentru ca strandul este deschis non-stop si chiar la orele 4, 5 sau 6 dimineata puteti face un chef intrucat totul este deschis.
Daca cineva este interesat de alte distractii, poti sa te interesezi mai bine intreband pentru ca s-ar putea sa gasesti aici si genul tau dar sa-l fi pierdut noi din vedere.
Te asteptam oricine ai fi si-ti garantam ca nu vei regreta venirea ta aici pentru distractie.

    Designed by: Complet Design