SKY CLUB CAFE


Un local menit unor clienti dornici de relaxare. O atmosfera familiara, o muzica de buna calitate la o buna sonorizare si, mai ales, o excelenta amenajare interioarea, menita sa satisfaca o gama larga de clienti. Incapand de la un colt specific unei cafenele, inluminat puternic si de unde se poate observa cu usurinta intrarea in local, un pult incapator si comod la care o bautura se poate savura “alfel” si terminand cu o sala inluminata discret si mobilata cu canapele si coltare foarte comode unde un program favorit sau un film la tv se poate viziona mai bine decat acasa, toate justifica specificul de “loange bar” a localului.
Pentru ca o atmosfera deosebita si o amenajare spun multe despre un local darn u sunt totul putem sa mentionam si cele peste 15 (da da cinsprazece) sortimente de cafea oferite precum si peste 10 cocktei-uri pe care barmanul este gata sa le prepare spunem noi ca este sufficient pentru a va convige “macar” sa incercati acest local si suntem siguri ca ve-ti reveni cu multa placere.
Orarul “oficial” al barului este Luni-Joi 08-00; Vineri 08-04; Sambata 11-04 iar Duminica 13-00 dar asta nu inseamna ca a fost cineva “dat afara” la inchidere.
Acum sa vorbim putin de viata de noapte organizata in local. Vineri si sambata cheful este condus de cei mai buni DJ ai Aradului iar muzica predominanta este “underground” si A&B, motiv pentru care, credem noi, nu s-au inregistrat evenimente neplacute (vezi scandaluri) clientii fiind “triati” si la intrare.
Adresa localului B-dul Revolutiei colt cu str.V.Alecsandi sub magazinul “Noul Stil” vis-à-vis de “ Club Macao” (de a carei concurenta nu se teme).
Rezervari de mese se pot face la telefon 0257-282318.

    Designed by: Complet Design