SHADOWS


Cel mai cunoscut club de house din Arad, Shadows este un loc in care cei care vor distractie au ajuns la tinta.
Se distinge prin amenajarea originala care te trimite direct undeva in evul mediu. De la pereti si tavan, pana la iluminarea care este exclusiv pe lumanari si torte… da, da lumanari, sute de lumanari sunt aprinse in fiecare seara transformand localul intr-un loc feeric care opreste timpul in loc nemai simtind curgerea lui decat dupa ritmurile puternice ale muzicii, care nu te lasa sa te asezi.
La asta i-si dau concursul DJ de renume care stiu sa creeze atmosfera si mai ales sa o intretina la cele mai inalte cote, un local in care fiecare seara este unica si este traita la maxim.
Localul are o mare diversitate de bauturi dar nu chokteiluri (de parka mai conteaza ce bei inauntru).
Dispune de un spatiu de 200 Mp care este folosit atat pentru mese cat si pentru ring de dans intr-un aranjament original care asigura 160 locuri la mese. (rezervari personale si cu minim 4 zile inainte).
Pentru a-si pastra tenta de originalitate, localul are un orar special asfel: cafenea zilnic intre 09 - 22, joia este zii de concert iar vineri, sambata si duminica sunt invitati DJ de renume orarul fiind de la 22 la 05 .
Nu se percepe intrare in zilele obisnuite de club, doar la evenimente deosebite cum ar fi: DJ RAUL, DJ MARCO PRIGULEA, DJ PAT DUF, DJ RADU, DJ RHADOO, DJ INTERNULO, DJ SNUPHI.
Daca esti din Arad si nu ai fost in Shadows ar fi cazul, daca esti in trecere prin Arad mergi o seara si vei ramane cu amintiri unice.
De mentionat ca vara clubul de pe Tribunul Dobra nr 10 se muta pe strand la Summer Club. Este un club care are un specific si o linie generala de la care nu se abate, atragand si mentinand in acest fel clientela specifica si eliminand elementele de mahala.

    Designed by: Complet Design