FRONTIERA


Un club de Jazz care pentru aradeni nu mai are nevoie de prezentare. Pentru cine nu-l cunoaste se pot da unele date aproximative.
Are o capacitate de 200 locuri la mese, dispunind de un spatiu de 400 mp. Interiorul este cald, primitor si chear familial, in ciuda spatiului mare intrucat este amenajat cu mult bungust. Sonorizarea este de o calitate exceptionala, fara ca aceasta sa fie afisata ostentativ, muzica fiind in limitele normalului, (se poate purta o discutie) dar de o calitate foarte buna. Fiind club de Jazz, muzica se inderapta spre aceasta directie fara a fi exhaustiva.
Clubul de la deschidere (1998) a gazduit concerete a personalitati specifice genului, atat din tara cat si din afara, printre care se pot mentiona: Jony Raducanu, Anca Parghel, Mircea Tiberian, Garlis Deheian, Mike Krstic, Vama veche, Iris, Paula Seling, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Maia Morgenstern, Dan Puric si lista poate continua.
Ca o particularitate se mai poate remarca oferta a celor 80 de chokteiluri a barului si mai nou se pot consuma si minuturi..
Clubul este deschis in fiecare zi din saptamana de la 09 pana la 01 iar la sfarsitul saptamanii de la 17 la 03 pe str.Unirii (colt cu agentia Tarom), nr.5-7 sau la telefon 0257/211221.
Se poate spune ca face parte din acea categorie de cluburi de clasa superioara care are un specific si un nivel minim care selecteaza extrem de bine clientela facand-o unica si fidela insasi prin caracterul sau unic si original.

 
    Designed by: Complet Design